Mobbestatistikk i Norge. Norway. Noruega. Norvège. 4.550 saker.




ONG INTERNACIONAL BULLYING SIN FRONTERAS

NGO INTERNATIONAL BULLYING WHITOUT BORDERS

ONG INTERNATIONAL HARCÈLEMENT SANS FRONTIÈRES

Fondée le 02/05/2012 par le Dr Javier Miglino et une équipe internationale. Le 02/05/2013, ils proposent la JOURNÉE MONDIALE CONTRE L'INTIMIDATION. Alors naîtrait l'historique « JOURNÉE MONDIALE CONTRE L'INTIMIDATION » ; l'un des 24 anniversaires mondiaux. Miglino a déclaré: "L'intimidation se nourrit de trois poisons: la solitude, la tristesse et la peur. En donnant à l'intimidation une visibilité mondiale, nous pouvons la vaincre, sauvant des millions de vies."
En 2016, l'UNESCO a aboli le minimum de 25 ans d'études préalables et à l'issue du débat, l'a approuvé par acclamation.


La ONG Internacional Bullying Sin Fronteras junto a la UNICEF consideran que la felicidad, el bienestar y la seguridad son tres aspectos fundamentales para el desarrollo integral de jóvenes y niños en su paso por la escuela.
"Para Bullying Sin Fronteras, la universidad también debe cumplir estas tres características, porque cada día son más los reclamos que llegan desde todo alumnos por chicos y chicas que son víctimas de bullying universitario", dijo Javier Miglino, Fundador de Bullying Sin Fronteras.

L'ONG International Harcèlement Sans Frontières (BSF) et l'UNICEF considèrent que le bonheur, le bien-être et la sécurité sont trois aspects fondamentaux pour le développement global des jeunes et des enfants tout au long de leur parcours scolaire.

"Pour Bullying Without Borders/Harcèlement Sans Frontières/Bullying Sin Fronteras, l'université doit également répondre à ces trois caractéristiques, car chaque jour, il y a plus de plaintes de tous les étudiants concernant des garçons et des filles victimes de harcèlement à l'université", a déclaré Javier Miglino, fondateur de BSF/HSF/BWB.

The International NGO Bullying Without Borders together with UNICEF consider that happiness, well-being and security are three fundamental aspects for the comprehensive development of young people and children as they go through school.

"For Bullying Without Borders, the university must also meet these three characteristics, because every day there are more complaints from all students about boys and girls who are victims of university bullying," said Javier Miglino, Founder of Bullying Without Borders.

NORGE:

I følge studien fra den internasjonale frivillige organisasjonen Mobbing Uten Grenser for Amerika, Europa, Asia, Oseania og Afrika, utført mellom januar 2021 og februar 2022, fortsetter mobbingstilfellene i NORGE å øke, hvor 7 av 10 barn lider hver dag. form for mobbing og nettmobbing.

The First World Statistics of Bullying cases, utviklet i samarbeid av de 50 000 samarbeidspartnerne til den internasjonale NGO Mobbing uten grenser, plasserer NORGE blant et av landene med flest tilfeller av mobbing i verden, totalt 4550 tilfeller.

NORGE HAR HÅTT EN VEKST I SKOLETRAKASER ELLER MOBBING OG NETTMOBBING ELLER NETTMOBBING DE SISTE FEM ÅRENE.

Arbeidet utviklet i NORGE tilsvarende 2021/2022 er utarbeidet med samme metodikk over hele verden. I dette tilfellet har skoletrakassering eller mobbing blitt revidert i NORGE basert på data levert av sekretærene og utdanningsdepartementene og Kunnskapsdepartementet, Straffedomstolene i forhold til innføring av alvorlige saker og selve vitneforklaringene. foreldre til de berørte og lærere med viktige saker de har måttet gripe inn i. De markerte prosentene antyder antall barn og unge som lider av mobbing over det totale elevuniverset på barne- og ungdomstrinnet.

Studie av mobbing i NORGE fra januar 2021 til februar 2022;

«Den internasjonale NGO Mobbing Uten Grenser, gjennom International Observatory of Bullying and Cyberbullying, sammen med sin direktør, Dr. Javier Miglino, annonserte arbeidet utført av teamet på 50 000 BSF Collaborators, om mobbing og nettmobbing i NORGE, utviklet mellom 2. januar 2021 og februar 2022. Dette gigantiske arbeidet ga totalt 4 550 alvorlige tilfeller av mobbing», sa Javier Miglino, direktør for BSF.

VARSLING:

Tallet som er notert, 4 550 alvorlige mobbetilfeller, plasserer NORGE, basert på antall elever det har, som et land med et høyt nivå av mobbetilfeller i verden.

"Siden 2013 har det faste tverrfaglige teamet for mobbing uten grenser, ledet av Dr. Javier Miglino, ekspert i menneskerettigheter og barnevernsaker, samlet dataene innhentet av tusenvis av samarbeidspartnere rundt om i verden. Fra det På denne måten er den eneste Internasjonal rapport om mobbing og nettmobbing som publiseres i verden tar form. Flere og flere land integrerer arbeidet, noe som gjør at vi kan gjøre det mer og mer omfattende», sa Miglino.

Det spesielle tilfellet med NORGE:

"I det spesielle tilfellet med NORGE er det et land som på grunn av sin befolkningsindeks og sitt antall grunnskole- og ungdomsskoleelever presenterer en rekke alvorlige tilfeller av mobbing og nettmobbing som er bekymringsfull: 4.550 for å være nøyaktig. Selv om de 50.000 samarbeidspartnere til Mobbing Uten Grenser gjennomfører et maratonarbeid, dette inkluderer ikke alle saker, siden det er umulig å tallfeste dem. Men når all informasjon er samlet inn, gjør vi den umiddelbart tilgjengelig for departementer, universiteter, media og offentlige og private utdanningsinstitusjoner, slik at de ulike utdanningsorganisasjonene, lærere og den generelle befolkningen i NORGE, kan ha en tilnærming til problemet med mobbing og nettmobbing, som forårsaker mer enn 200 000 dødsfall over hele verden hvert år», sa direktøren for mobbing uten grenser.

Nettmobbing vokser og fortsetter å drepe uskyldige:

Nettmobbing vokser på Facebook, Instagram, WhatsApp og Twitter:

"Sammen med den vedvarende veksten av mobbing blir det rapportert om flere og flere tilfeller av trakassering og overgrep på de sosiale nettverkene til Facebook og Twitter. Det er legioner av betalte troll og troll som kun angriper av ren ondskap og som ikke diskriminerer mellom mindreårige og fornærmende, truende og oppfordrende til selvmord for unge mennesker, ta krenkelser til uholdbare nivåer, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Disse ekte ansiktsløse morderne er ansvarlige for mer enn 200 000 dødsfall i året, mellom barn og tenåringer rundt om i verden, " sa Miglino.

Årsakene til mobbing vokser:

"Det skjer ikke lenger som tidligere når de med høyere skoleprestasjoner eller fysiske egenskaper ble utsatt for mobbing. Nå er enhver grunn en unnskyldning for mobbing og skade, med ofre som mottar slag, trusler, latterliggjøring og nettmobbing på sosiale nettverk av den eneste grunnen til å legge ut et bilde," sa Miglino.

"Når det gjelder NORGE er det et spesielt fenomen med gutter og gutter, forskjellig fra det som skjer med jenter og jenter. Mens det med gutter mellom 6 og 17 år er dårlige prestasjoner i idrettsaktivitetene en årsak til mobbing. fordi mobbere generelt tolererer en klassekamerat med gode karakterer eller oppførsel utenfor klasserommets kanoner enn en som ikke spiller fotball, basketball, volleyball eller den fysiske aktiviteten som utvikles godt på skolen. Men når det gjelder jenter, er raffinement er ofte en faktor i aggresjon og til og med voldshandlinger. Det er utrolig fordi i land som USA, Frankrike, Spania, Mexico og Brasil; det å være sofistikert og være moteriktig er et skille i klassen og på skolen, både for jenter og for eldre jenter, i NORGE, kan måten å kle seg, gå eller bare se på, være utgangspunktet for alle typer angrep, som kan for å nå de verste resultatene," sa Miglino.

Andel mobbesaker i hver av Provinsene/Filke of NORGE:

AGDER 6 prosent

INNLANDET 4 prosent

MORE OG ROMSDAL 1 prosent

NORDLAND 5 prosent

OSLO 14 prosent

ROGALAND 5 prosent

TROMS OG FINNMARK 5 prosent

TRONDELAG 5 prosent

VESTFOLD OG TELEMARK 5 prosent

VESTLAND 7 prosent

VIKEN 43 prosent

TOTALT: 4.550 saker

Faren for nettmobbing:

"Fra Mobbing uten grenser oppfordrer vi foreldre til å konfrontere barna sine og hjelpe dem å forstå at sosiale nettverk er et alvorlig problem, snarere enn en løsning. Hvert år begår mer enn 200 000 barn selvmord i verden bare fordi de har blitt mobbet på Twitter, Facebook , WhatsApp og Instagram Trakassering på sosiale nettverk eller nettmobbing forekommer i de fleste tilfeller utenfor skolen, gitt at bruk av mobiltelefoner og nettbrett er forbudt i skolebedriften, at det er svært vanskelig for lærere og administratorer å sanksjonere en elev som engasjerer seg i nettmobbing, hjemmefra og sent på kvelden, for eksempel, og la oss ikke glemme at etter en fem års analyse utført av Mobbing uten grenser, ble det bevist at de aller fleste gutter og jenter som blir utsatt for mobbing også lider av nettmobbing. Selv et mobbeoffer kan være en virtuell trakasserer, som problemet vokser med sa Miglino.

TYPER MOBBING:

- Direkte fysisk aggresjon, som spark eller slag av noe slag.

- Direkte verbal aggresjon, som fornærmelser eller trusler.

- Indirekte aggresjon, som spredning av rykter eller historier, å overtale andre til å ignorere en tredjepart, utvikle den såkalte 'isloven', som består i å legge til side alle slags pensumaktiviteter (kurs, sport osv.). ), for eksempel utenomskoler (bursdagsfester), til mobbeofre.

HVILKE KONSEKVENSER KAN TRASSERING FORÅRSAKE?

- Lavt psykisk velvære. Dette inkluderer mentale tilstander som anses som plagsomme, lav selvtillit, sinne og tristhet. Kort sagt en generell ulykke.

– Dårlig sosialisering. Normalt opplever mobbeoffer og nettmobbing følelser av motvilje mot det sosiale miljøet. Dette fører til isolasjon, ensomhet og skolefravær.

- Psykologisk stress. Det er en mer alvorlig kategori som omfatter høye nivåer av angst, depresjon og til og med selvmordstanker.

- Fysisk ubehag. Det inkluderer åpenbare fysiske lidelser og faktiske diagnostiserbare sykdommer.

HVA SKAL DU GJØRE HVIS DU ER OFFER FOR MOBBING ELLER NETTMOBBING?

Hovedsaken er at du først kommuniserer med en voksen, enten det er en lærer eller et familiemedlem, og det er de som bestemmer hva du skal gjøre fra sak til sak. For mange barn og unge er dette det vanskeligste fordi de føler at de ikke vil bli forstått eller at konsekvensene vil føre til mer lidelse. Av denne grunn må du skape et tillitsbånd, slik at de vet at du kan snakke om alt.

Syv gylne regler for å unngå mobbing og nettmobbing:

1 - Ta så mye tid som mulig til å se og lytte til guttene. Å lytte til dem uten å dømme vil hjelpe dem å forklare seg selv bedre og kanskje utforske hvordan de har det og hvorfor de gjør det de gjør.

2 - Gi dem retningslinjer for oppførsel med klassekamerater og venner. Sette grenser for å vise respekt for andre.

3 - Veiled dem slik at de vet hvordan de skal løse konfliktene sine.
"Selv om vi lovlig ikke kan gå inn i klasserommet med dem hver dag, kan vi følge dem i vanskelige øyeblikk, så å lære dem konfliktløsningsferdigheter vil hjelpe dem å vokse og forstå alternative måter å håndtere konfrontasjon, aggresjon og vold," sa Miglino.

4 - Lær dem opp i verdier som empati, respekt og mangfold. Vis at forskjeller finnes og er gode fordi de beriker alle.

5 - Hjelp dem å gjenkjenne og møte urettferdighet, fordi det å møte urett er like viktig som å vise støtte til mennesker som kan lide det. På denne måten vil det genereres en verdifull tillitskrets der mobbing og nettmobbing ikke vil kunne overleve lenge.

6 - (for fedre og mødre) Vær oppmerksom på våre egne holdninger og kommentarer. Barn og ungdom generelt tenker og handler som de tenker og handler hjemme.

7 - Skap tillit til seg selv, viser dem at de ikke er alene og at mamma og pappa er der for å støtte dem. Den holdningen vil gi dem en flott plattform for å vokse ved å lære og trene seg selv.

Internasjonal frivillig organisasjon mobbing uten grenser

Grunnlagt andre mai 2012 av Dr. Javier Miglino og et internasjonalt team. Den andre mai 2013 foreslår de VERDENSDAGEN MOT MOBBING. Da ville den historiske 'VERDENSDAGEN MOT MOBBING' bli født; en av de 24 verdensjubileer. Miglino sa: "Mobbing lever av tre giftstoffer: ensomhet, tristhet og frykt. Ved å gi mobbing global synlighet kan vi beseire den og redde millioner av liv." 
I 2016 avskaffet UNESCO minimum 25 års tidligere studier og godkjente det med akklamasjon.

Gjengivelse tillatt med angivelse av kilde.

INTERNASJONAL NGO MOBBING UTEN GRENSER

ONG INTERNACIONAL BULLYING SIN FRONTERAS

NGO INTERNATIONAL BULLYING WHITOUT BORDERS

ONG INTERNATIONAL HARCÈLEMENT SANS FRONTIÈRES